Volksuniversiteit Amersfoort

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: TAL131

Turks 2e jaar A2 (vervolgcursus)

Turks 2e jaar A2 (vervolgcursus)
Cursuscode: TAL131

Deze cursus is geschikt voor iedereen die al een beetje bekend is met het Turks en de taal beter wil leren spreken en lezen. In de cursus worden grammatica, lezen, schrijven, luisteren en spreken verder behandeld. Door meer nadruk op conversatie en dialogen leer je de taal gebruiken in alledaagse situaties. In deze cursus verdiep je niet alleen je kennis van de taal, maar ook van de cultuur. Elke les krijg je huiswerk mee dat de eerstvolgende les klassikaal wordt doorgenomen. Kortom, na afloop van deze cursus kun je communiceren over alledaags onderwerpen en activiteiten.

Lesboeken kun je zelf bestellen, tenzij anders vermeld. Houd er bij voortijdige aanschaf rekening mee dat een cursus bij onvoldoende belangstelling tot één week voor aanvang geannuleerd kan worden!

Maandag 3 oktober 2022
24 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 20:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 342,00
Dhr. M. (Mustafa) Atalay
Boek: Turks, Peter Verhoef en Hidir Tas (klik hier voor meer informatie)
20:30 - 22:00
Locatie: 't Hooghe Landt College (klik hier voor de adres-, OV- en parkeerinformatie)
Inschrijving geopend >
M. (Mustafa) Atalay
M. (Mustafa) Atalay
Ik ben geboren en getogen in Turkije en woon sinds 1990 in Nederland. In Turkije studeerde ik economie aan de Anadolu-universiteit en heb ik een paar jaar als personeelsmanager bij een hotel gewerkt. In Nederland rondde ik in 2002 de opleiding tweedegraads leraar Turks af aan de Hogeschool Rotterdam. Daarnaast heb ik enkele jaren de opleiding tot leraar wiskunde aan de Hogeschool Utrecht gevolgd. De Turkse taal en cultuur zijn mijn grootste passie, ik vind het erg leuk om deze over te brengen aan andere mensen. Daarom geef ik sinds 2003 met veel plezier Turkse lessen bij verschillende scholen en een taalinstituut.