Volksuniversiteit Amersfoort

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: TAL133

Zweeds 2e jaar A1/A2 (vervolg)

Zweeds 2e jaar A1/A2 (vervolg)
Cursuscode: TAL133

In het tweede jaar van de cursus Zweeds zullen we verder gaan met het uitbreiden van onze woordenschat en grammaticale kennis en zullen we ingewikkelder conversaties gaan voeren. Voor deze cursus is een basiskennis Zweeds vereist. Mocht je twijfelen of je de benodigde kennis hebt, kom dan langs op één van onze talenspreekuren of neem contact op met de docent.

Lesboeken kun je zelf bestellen tenzij anders vermeld. Houd er bij voortijdige aanschaf rekening mee dat een cursus bij onvoldoende belangstelling voor aanvang geannuleerd kan worden!

Let op! Twee weken voor aanvang van de cursus wordt gekeken of er voldoende deelnemers zijn. Bij te weinig aanmeldingen moeten dan al de keuze maken of een cursus door kan gaan of niet. Het is van belang om tijdig aan te melden. Houd hier rekening mee.

Dinsdag 27 september 2022
24 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 342,00
Mw. L.M.M. (Lucinda) Hekhuis
Boeken: Rivstart A1+A2 Textbok, Rivstart A1+A2 Övningsbok (klik hier voor meer informatie)
19:00 - 20:30
Locatie: CSG Guido (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
L.M.M. (Lucinda) Hekhuis
L.M.M. (Lucinda) Hekhuis
Ik heb van 2005-2009 Zweeds gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Al mijn hele leven ga ik naar Zweden op vakantie. Ik heb een grote passie voor de taal en de cultuur van het land. Vanaf 2013 geef ik met veel plezier cursussen Zweeds aan de Volksuniversiteit Amersfoort.