Volksuniversiteit Amersfoort

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: TAL146

Zweeds 3e jaar A2

Zweeds 3e jaar A2
Cursuscode: TAL146

In het derde jaar van de cursus Zweeds zullen we verder gaan met het uitbreiden van onze woordenschat en grammaticale kennis en zullen we ingewikkelder conversaties gaan voeren. Voor deze cursus is een basiskennis Zweeds vereist. Docent kopiert zelf cursusmateriaal.

Mocht u instappen zonder eerdere cursussen aan de VUA te hebben gevolgd, neem dan eerst contact op met het secretariaat. Zij kunnen u doorverwijzen naar de docent, waarmee u kunt overleggen over het benodigde niveau. 

Indien nodig betalen de cursisten een vergoeding aan de docent voor het te kopiëren van cursusmateriaal. 

Dinsdag 11 september 2018
24 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 295,00 Betaling in 2 termijnen is mogelijk. (klik hier).
Mw. L.M.M. (Lucinda) Hekhuis MA
Boeken: Basisgrammatica Zweeds, Rivstart A1+A2 ??vningsbok, Rivstart A1+A2 Textbok (klik hier voor meer informatie)
19:00 - 20:30
Locaties: Fit Academie Bokkeduinen ingang om de hoek, Fit Academie Bokkeduinen ingang om de hoek (klik hier voor de adres gegevens)
Inschrijving nog open >
L.M.M. (Lucinda) Hekhuis MA
L.M.M. (Lucinda) Hekhuis MA
Hej! Ik heet Lucinda en heb van 2005-2009 Zweeds gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Al mijn hele leven ga ik naar Zweden op vakantie en ik heb een grote passie voor de taal en de cultuur van het land. Vanaf september 2013 zal ik de cursussen Zweeds geven aan de VUA. Vier jaar geleden heb ik dit ook met veel plezier gedaan, tot ik verhuisde naar het buitenland. Nu ben ik weer terug, en heb ik weer erg veel zin om komend seizoen van start te gaan!