Cursuscode: CUL304
Lekker vet: alles over olijfolie

Cursuscode: CUL304
Welkom in de wondere wereld van olijfolie. Dat olijfolie gezond is weten we inmiddels wel. Maar wat is olijfolie nou precies? Waar komt het vandaan? Wat kun je ermee en hoe herken je de verschillen? En welke olijfolie is nou de beste? Dat alles komt aan bod in deze cursus.
Eventueel zelf meenemen: Pen en papier
Donderdag 22 september 2022
1 les van 2 uur aanvangstijd 19:00
Prijs: € 27,00
Dhr. G. (Gregor) Christiaans
19:00 - 21:00
Locatie: Rooie Cent (klik hier voor de adresgegevens)

G. (Gregor) Christiaans
Gregor Christiaans (1966) doorliep de Hogere Hotelschool in Den Haag. In 2003 kwam hij in Griekenland in de wereld van olijfolie terecht en richtte zijn Olijfbedrijf op. Hij volgde een opleiding aan de Organizzazione Nazionale Assaggiatori Olio di Oliva (ONAOO) in Italië en werd certified technical olive oil taster. Tegenwoordig verzorgt hij proeverijen, lezingen, workshops en cursussen in binnen- en buitenland. Als schrijver van het boek 'Lekker vet - alles over olijfolie', initiatiefnemer van de duurzaamheidsprijs Falco Eleanorae Award en podcasthost van 'Lekker vet!' is Christiaans een van de bekendste en meest actieve Nederlandse deskundigen op het gebied van olijfolie.