Volksuniversiteit Amersfoort

Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: TAL330

Spaans conversatie A1

Spaans conversatie A1
Cursuscode: TAL330

Heb je enkele jaren Spaans gestudeerd en wil je vóór de vakantie nog graag even oefenen met spreken? Kom dan naar de conversatielessen Spaans. Daarin zullen we vooral de belangrijkste onderwerpen behandelen die je tijdens de vakantie tegenkomt: een kamer reserveren, iets bestellen, informatie vragen, boodschappen doen en nog enkele andere praktische zaken.

Studiemateriaal wordt verzorgd door de docent. De kosten (maximaal € 10,-) in de eerste les contant betalen aan de docent.

 

Maandag 23 september 2019
10 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 20:30 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 139,00
Mw. D.B. (Diana) Ruiz Fernández
Boek: Spaans a la carte (klik hier voor meer informatie)
20:30 - 22:00
Locatie: 't Hooghe Landt College (klik hier voor de adresgegevens)
D.B. (Diana) Ruiz Fernández
D.B. (Diana) Ruiz Fernández
¡Hola!, Hallo! Mijn naam is Diana Ruiz en ik ben geboren in Chili, in de hoofdstad Santiago. Chili is een van de mooiste landen in Zuid-Amerika. Ik ben lerares Spaans (ELE, Spaans als tweede taal). Aan de Universiteit van Leuven in België heb ik mij gespecialiseerd in het lesgeven van Spaans als tweede taal, bovendien heb ik verschillende seminars en cursussen bijgewoond. Ik geef Spaans op allerlei niveaus bij verschillende taleninstituten. Als lerares vind ik het belangrijk dat de lessen interactief en inspirerend zijn, maar vooral leuk. Ik houd van een dynamische sfeer in mijn lessen waarbij iedereen de gelegenheid krijgt om de taal toe te passen.